JENNY 11/9

Klockan 06.00 ringde väckarklockan trots att jag hade sovmorgon. Men jag hade bokat ett core pass klockan 06.45, så de var bara att släpa sig ur den sköna sägen och pallra sig till friskvårdskompaniet. Passet var 40 min långt, så när de var slut så gick över till konditionsavdelningen för att springa 30 min på löpbandet. De är helt sjukt hur mycket svett min kropp han producera under 30 min! Men de känns alltid lika skönt efteråt då man har fått tagit ut sig ordentligt. Jag har prövat på core på Aerobicsstudion, Friskis och svettis, 360, Friskvårdskompaniet och jag kan inte säga att de är bättre eller sämre på nått av ställena, eftersom passet blir vad du själv gör det till, då man själv bestämmer svårighetsgrad på övningarna och hur mycket man vågar utmana sig själv. Men jag kan lova att de svider i magmusklerna under och efter passet, och om jag inte har träningsverk i magen i morgon så kommer jag bli förvånad. Men passet är inte så konditionskrävande och man blir inte så svettig så därför brukar jag ofta kombinera det med att springa eller cykla.


Efter träningen for jag hem och käkade frukost nummer två för att sedan gå till skolan. Vi hade samhälls och idrott. På idrotten hade vi golf. De var första gången för mig och jag måste säga att de var riktigt kul men svårt, jag var ingen talang när jag typ aldrig kunde träffa bollen. Men ni som inte prövat, gör de! I kväll blir det att se idol och kändisdjungeln i Kåge. Ciao!          



Kommentarer
Postat av: Linnéa & Elina

Hej! Tänkte bara säga att du gärna får vara med och tävla om senaste klockan på marknaden från klockor.nu. Klicka bara in på vår blogg för att delta http://klackarnaitaket.blogg.se



Ha en bra kväll! :)

2009-09-11 @ 19:21:06
URL: http://klackarnaitaket.blogg.se/
Postat av: mallanbrallan

LOTTAR UT ETT ARMBAND FRÅN Lady B!!!!!



Vill du ha chansen att vinna? tryck på länken för att delta i utlottningen!



http://hallberg.blogg.se/2009/september/lottar-ut-ett-armband-fran-lady-b.html



http://hallberg.blogg.se/2009/september/lottar-ut-ett-armband-fran-lady-b.html



http://hallberg.blogg.se/2009/september/lottar-ut-ett-armband-fran-lady-b.html



Lycka till! ;)

/ http://hallberg.blogg.se

2009-09-11 @ 19:48:16
URL: http://hallberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0